Baal jij ook van de chaos in je foto archief?

Beste Bezoeker,

foto's ordenenDozen vol oude foto's op zolder waar je nog wat mee wilt, maar zodra je er één openmaakt, zakt de moed je in de schoenen... Een oude computer die ruimte staat in te nemen, maar die niet weg kan omdat er nog heel veel digitale foto's op staan... Klinkt bekend, niet waar? We zijn allemaal meesters in het uitstellen van vervelende klussen. En laten we eerlijk zijn: het ordenen en archiveren van foto's is niet bepaald een opwindende bezigheid.

Doe je ook mee aan de Foto's Ordenen Motivatieweken? Op vrijdag 13 januari is de start. In een periode van 2 maanden ontvang je zes keer een mail met ordeningstips en inspiratie.

Daarnaast kunnen de deelnemers op een besloten Facebookpagina ervaringen met elkaar delen. Daar zullen de partners van dit programma, zie hieronder, reageren op vragen die jullie hebben. Begin 2017 geordend en ga éindelijk (een deel van) je foto's ordenen. Lees hier meer en schrijf je in.

Met vriendelijke groet, 
Ingeborg Koot

www.IKorganiseer.nl
info@ikorganiseer.nl

Heb je vragen/opmerkingen over deze mail? Of suggesties voor een volgende inspiratiemail? Stuur dan een mail naar info@ikorganiseer.nl