Taart in verband met cursus nieuws

Beste Bezoeker,

Vandaag eten we taart. Want na een jaar studeren, ben ik vandaag geslaagd voor de Post HBO opleiding Mantelzorgmakelaar. Zelf vind ik overigens de titel mantelzorgcoach prettiger klinken. In een volgende inspiratiemail zal ik wat uitgebreider terugkomen op deze aanvulling binnen IKorganiseer.

Maar er is meer cursusnieuws. Zo ga ik een gastworkshop geven in een groepstraining voor werkende mantelzorgers.  

Ook dit jaar werk ik weer mee aan de Landelijke Loslaatdag. Woensdagavond 15 maart geef ik een workshop bij mij thuis in Maarssen. Maar er zijn meer organizers, op andere locaties in Nederland, die in maart loslaat-activiteiten organiseren.

En, omdat er in heel Nederland nog heel veel foto's niet geordend zijn, start ik op 17 maart met een nieuwe serie Foto's Ordenen Motivatie Weken.

Zit er voor jou een interessante workshop/training of motivatie tussen? Meld je aan.
Weet je iemand die belangstelling zou kunnen hebben? Mail dit bericht dan gerust door. 
Maar voor 'gewone' één-op-één begeleidingsvragen kan je natuurlijk ook altijd contact opnemen.

Tot slot. Later in maart ga ik voor een paar dagen naar Londen. Daar ga ik deelnemen aan een groot meerdaags organizers congres met als thema 'Life Simplified'. Als ik daar niet geïnspireerd uit kom .....

Met vriendelijke groet, 
Ingeborg Koot

www.IKorganiseer.nl
info@ikorganiseer.nl

Heb je vragen/opmerkingen over deze mail? Of suggesties voor een volgende inspiratiemail? Stuur dan een mail naar info@ikorganiseer.nl