Samenwerking met stylist en interieurontwerper Winnie Helmes van Stijlidee

Beste Bezoeker

Samenwerking met Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham van STIJLIDEEHeb je de behoefte om je interieur wat rustiger, sfeervoller en ruimtelijker in te richten? Voordat je een interieur opnieuw gaat inrichten dient er vaak heel wat te gebeuren rondom het kiezen en selecteren van de juiste meubelen, kleuren en materialen. Deze maand maakte ik kennis met Stylist en Interieurontwerper Winnie Helmes-Ham van STIJLIDEE.

Als professioneel en onafhankelijk stylist en interieurontwerper geeft zij advies over interieur, kleur en styling aan particulieren en bedrijven. Ze is aangesloten bij BNS Crisp, de Beroepsvereningng voor Nederlandse Interieur Stylisten. Omdat we veel raakvlakken hebben in ons werk en in ons dienstenaanbod kunnen we desgewenst onze nieuwe opdrachtgevers naar elkaar doorverwijzen. Lees hier een korte introductie van Winnie en welke diensten op het gebied van interieuradvies en styling ze jou kan bieden:
                      --------------------------------------------------------------------------

'Nu de dagen weer wat kouder en donkerder worden trekken we ons graag terug in ons huis. Maar wat nou als je interieur sfeer en warmte mist, alle muren wit zijn, je eigenlijk nieuwe meubelen, accessoires of gordijnen wilt kopen maar geen knopen door kunt hakken over kleur, styling en materiaalkeus? Past dat alles in een huis waar je tot jezelf wilt komen en je je weer op wilt laden met positieve energie?

Als stylist en interieurontwerper adviseer ik mensen bij het maken van keuzes, zoals o.a. keuzes over meubelen, kleur, indeling en materialen. Dat doe ik nu 11 jaar en er zijn diverse redenen waarom mensen mij inhuren. Denk aan het bouwen of verbouwen van een woning waarbij er voor de diverse ruimtes een interieurontwerp, kleurenplan en lichtontwerp gemaakt dient te worden. Of aan een meubelontwerp voor een wandkast op maat in een specifieke ruimte zoals een woonkamer, keuken of kantoorruimte aan huis, ik denk graag met je mee!

Wil je zelf al wat doen aan het gezelliger maken van je huis? Ga stap voor stap te werk en begin voordat je nieuwe producten gaat kopen eerst eens met het weghalen van alle accessoires en meubelen die je niet meer mooi vindt. Denk bewust na over functies per kamer zoals een logeerkamer en werkkamer in plaats van een rommelkamer. Omring je met spullen waar je blij van wordt zoals een mooie bos bloemen of een bijzonder schilderij en ga hiervandaan aan de slag met het kiezen van persoonlijke accentkleuren voor op een muur of een meubel. 

Wil je met een bepaalde ruimte in je huis aan de gang en wil je daarbij advies op maat? Dan is het STIJLIDEE Basisadvies een prima start om de verandering in je interieur op gang te brengen. Benieuwd naar hoe anderen dit ervaren? Lees hier de beoordelingen. Lijkt het je ook leuk om een afspraak te maken? Bel of mail me dan gerust om een afspraak te maken.

Met vriendelijke groet, 

Winnie Helmes-Ham

Wil je gebruik maken van de diensten van STIJLIDEE? Maak gebruik van de actiecode IKorganiseer en krijg tot 31 oktober 2017 10% korting bij een vrijblijvende offerte aanvraag op de interieuradvies en styling diensten van STIJLIDEE via info@stijlidee.nl
                      ----------------------------------------------------------


Met vriendelijke groet, 
Ingeborg Koot

www.IKorganiseer.nl
info@ikorganiseer.nl

Heb je vragen/opmerkingen over deze mail? Of suggesties voor een volgende inspiratiemail? Stuur dan een mail naar info@ikorganiseer.nl