Planning maken

Werk je graag naar een bepaald doel, maar weet je niet zo goed hoe je dat planmatig kunt aanpakken? Dan denk ik graag met je mee. Het doel kan heel divers zijn: het schrijven van een proefschrift, het behalen van mooie schoolresultaten of het opruimen en opknappen van ruimtes in je huis.

Jouw activiteit op een manier die precies bij jou past

Ik kan je interviewen over je wensen en met je brainstormen over de mogelijkheden die er zijn. Wat past in je agenda, wat past bij je bioritme, wat past bij je andere activiteiten? We proberen samen inzichtelijk te maken waar je valkuilen zitten en daar dan gelijk passende oplossingen voor te verzinnen. Grote activiteiten hakken we in kleine overzichtelijke stukken zodat je zelf met die stappen verder kunt. We kunnen per mail of WhatsApp contact houden, zodat ik je kan blijven aanmoedigen.

qoute-links

‘Door de systematische aanpak van Ingeborg kom ik wezenlijk verder in huis. Haar manier van ordenen en plannen samen met mij zorgt dat ik niet in mijn welbekende valkuilen beland. Het afgelopen jaar ben ik in huis verder gekomen dan in de afgelopen 10 jaar. Onze samenwerking is erg flexibel binnen duidelijke grenzen, precies wat ik nodig had.’