Tarieven 2018-03-12T19:59:19+00:00

Tarieven

Intake-/adviesgesprek
In een gesprek van 1,5 uur bij je thuis bekijk ik je situatie en geef praktische opruimadviezen. De kosten hiervoor bedragen €79,- incl. 21% BTW. Soms is dit gesprek genoeg om zelf verder te kunnen. Vaker is het een begin van een aantal uur samen werken. Desgewenst maak ik een offerte. Bij een vervolg van meer dan zes uur, binnen twee maanden na de intake, vervallen deze intakekosten.

Uurtarief
De investering voor rust in je huis en hoofd bedraagt voor particulieren €69,- per uur, inclusief adviezen en tips op schrift en inclusief 21% BTW. Reiskosten bedragen €0,35 per kilometer.

Voor begeleiding individueel voor mensen met een PGB (Persoons Gebonden Budget) of ZIN (Zorg in Natura) geldt een BTW-vrijstelling. Het uurtarief is dan €57,-.

Voor begeleiding in de zakelijke markt, hanteer ik andere tarieven. In een persoonlijk gesprek stem ik graag de wensen af en maak een voorstel op maat.

IKorganiseer abonnement
Met gespreide betaling voel je de organize-investering iets minder in je portemonnee. Bij een automatische betaling van €50,- per maand kom ik e 9 uur per jaar begeleiden (bijvoorbeeld 3 x 3 uur). Bij €75,- per maand kom ik 15 uur op jaarbasis (3 x 5 of 5 x 3 uur).