Tarieven

Intake-/adviesgesprek
In een gesprek van 1,5 uur bij je thuis bekijk ik je situatie en geef praktische opruimadviezen. De kosten hiervoor bedragen €82,50. Soms is dit gesprek genoeg om zelf verder te kunnen. Vaker is het een begin van een aantal uur samen werken. Desgewenst maak ik een offerte. Bij een vervolg van meer dan zes uur, binnen twee maanden na de intake, vervallen deze intakekosten.

Uurtarief
De investering voor rust in je huis en hoofd bedraagt voor particulieren €71,50 per uur, inclusief adviezen en tips op schrift.

Voor begeleiding individueel voor mensen met een PGB (Persoons Gebonden Budget) of ZIN (Zorg in Natura) geldt een BTW-vrijstelling. Het uurtarief is dan €57,-.

Voor het ordenen van je foto’s (bij mij thuis) hanteer ik het uurtarief van €54,-.

Voor begeleiding in de zakelijke markt, hanteer ik andere tarieven. In een persoonlijk gesprek stem ik graag de wensen af en maak ik een voorstel op maat.

Opruim pakketten
Misschien heb je een specifiek deel in je huis waar je eens flink wilt ordenen. Daarvoor bestaan opruim pakketten.

  • De inhoud van een kledingkast ordenen we samen in drie uur. Pakketprijs; €195,-.
  • Een verouderde administratie brengen we samen terug tot een actueel geheel in zes uur (2x 3 uur of 1x 6 uur). Pakketprijs; €390,-.
  • Een voorraad-/trapkast pakken we samen in drie uur aan. Pakketprijs; €195,-.
  • Samen een projectplan verzinnen (help, wat doen we met al onze spullen?) voor de voorbereiding van een verhuizing of verbouwing doen we in 2 uur en werk ik thuis voor je uit. Pakketprijs; €130,-. Zo’n plan kunnen we ook maken voor het ordenen van je foto’s.
  • Een boodschappenkrat met foto’s orden ik in twee uur, bij mij thuis. Pakketprijs €105,-.

Deze prijzen zijn exclusief reiskosten. We gaan direct na een telefonisch kennismaking aan de slag.

IKorganiseer strippenkaart
Weet je zeker dat je een aantal uur organize ondersteuning wilt afnemen? Dan is een 10 uur-strippenkaart interessant. Je betaalt vooraf die 10 uur a €715,– en vervolgens krijg je het 11e uur van mij cadeau. De reis- en eventuele parkeerkosten rekenen we achteraf af. De strippenkaart blijft 12 maanden geldig.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW (behalve de PGB tarieven). Reiskosten bedragen €0,35 per kilometer. Overigens rij ik een elektrische auto.