Tarieven

Intake-/adviesgesprek
In een gesprek van 1,5 uur bij je thuis bekijk ik je situatie en geef praktische opruimadviezen. De kosten voor dit organize advies bedragen €82,50. Soms is dit gesprek genoeg om zelf verder te kunnen. Vaker is het een begin van een aantal uur samen werken. Desgewenst maak ik een offerte. Bij een vervolg van meer dan zes uur organizing, binnen twee maanden na de intake, vervallen deze intakekosten.

Uurtarief
De investering voor rust in je huis en hoofd bedraagt voor particulieren €71,50 per uur, inclusief een logboek waarin beschreven wat we hebben gedaan, besproken en afgesproken (qua ‘huiswerk’).

Voor begeleiding individueel voor mensen met een PGB (Persoons Gebonden Budget) of ZIN (Zorg in Natura) geldt een BTW-vrijstelling. Het uurtarief is dan €57,-.

Voor het ordenen van je foto’s (bij mij thuis) hanteer ik het uurtarief van €61,50. Het eerste half uur (telefonische) ‘verkenning’ en advies is gratis. Voor advies bij je thuis, reken ik het organize tarief van €71,50 per uur.

Voor begeleiding in de zakelijke markt, hanteer ik andere tarieven. In een persoonlijk gesprek stem ik graag de wensen af en maak ik een voorstel op maat.

IKorganiseer strippenkaart
Weet je zeker dat je een aantal uur organize ondersteuning wilt afnemen? Dan is een 10 uur-strippenkaart interessant. Je betaalt vooraf die 10 uur a €715,– en vervolgens krijg je het 11e uur van mij cadeau. De strippenkaart blijft 12 maanden geldig.

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW (behalve de PGB tarieven). Reiskosten bedragen €0,39 per kilometer. Overigens rij ik een elektrische auto.