Verhuis / verkoop / verbouw voorbereiding

Ga je verhuizen of verbouwen? Of gaat de woningbouwvereniging een renovatie/verduurzamingsoperatie uitvoeren? Dat zijn nogal tijdsintensieve gebeurtenissen  vaak met een harde deadline – die veel planning en aandacht vergen, en dat naast je werk en dagelijkse leven. Daarom pak je deze tijdvreters het liefst efficiënt aan. Want als je het goed doet heb je dubbel voordeel: je huis ziet er meteen mooi verkoopklaar uit en bij de verhuizing zelf ben je sneller klaar.

Kritisch bekijken wat nog echt bij je past

Of het nou gaat om verkoop, verhuizing of verbouwing, we maken samen een rondgang door je huis. Kritisch bekijken wij welke spullen al jaren ruimte innemen, maar eigenlijk niet meer bij je stijl van leven passen. Dit is het moment om eens flink op te ruimen. Ik help je hands-on, zodat jij sneller klaar bent. Ik bewaak het proces en doe suggesties.

Eindelijk de laatste verhuisdozen leeg maken

Of heb je de verhuizing of verbouwing al achter de rug en kom je maar niet door die laatste volle verhuisdozen heen? Samen kijken we naar je spullen. Wat gebruik je nog? Waar word je echt blij van? Wat zijn alternatieve opbergplekken die je zelf nog niet verzonnen had?

Genieten van je nieuwe omgeving met passende spullen én leef duurzamer

Heerlijk toch als je deze intensieve periode kunt afsluiten met alleen nog fijne spullen om je heen. En je kunt genieten van een nieuwe of verbouwde woning zonder ‘losse eindjes’.

qoute-links

‘Met mijn superdrukke baan was het lastig om de allerlaatste dozen van mijn verhuizing uit te pakken. Ik had zelfs nog ingepakte dozen van een vorige verhuizing in een externe opslag staan. Samen met Ingeborg heb ik een plan gemaakt rondom het wegruimen van al die dozen en vervolgens hebben we heel veel samen geordend. Veel is afgevoerd of weggegooid en mijn dierbare herinneringen heb ik weer teruggevonden. De opslag is inmiddels opgezegd.’