Winactie; voor 175 euro gratis organize of styling advies

De maand september is weer begonnen, tijd om weer vol frisse energie aan het werk te gaan! Het is daarom een goed idee om aandacht te besteden aan het organizen, inrichten en stylen van je ideale thuiswerkplek. Samen met Winnie Helmes-Ham van Stijlidee heb ik daarom een leuke winactie bedacht.

Doe mee met de IKorganiseer september winactie. Win een giftcard ter waarde van 175 euro aan advies over de inrichting, styling en organizing van je ideale thuiswerkplek

Ga je de komende periode veel thuiswerken maar heb je eigenlijk geen fijne plek in huis waar je goed kunt werken? Dan zijn wij super benieuwd naar welke ideeën jij zou kunnen gebruiken voor de realisatie van je ideale thuiswerkplek!

(Foto van Stijlidee)

Doe nu mee, deze actie loopt tot 1 oktober 2020. Wat moet je doen?

  1. Maak wat reclame voor ons op een manier die bij jou past. Like of deel onze berichten op Facebook, Instagram of LinkedIn. Of stuur deze mail gewoon door naar iemand die je een fijne thuiswerkplek gunt.
  2. Schrijf een reactie op deze mail (info@ikorganiseer.nl) en omschrijf de huidige situatie rondom je thuiswerkplek en …. waarom je dat anders wilt. Ook je woonplaats horen we graag.
  3. Leg uit waarom je de giftcard ter waarde van 175 euro wilt winnen.
  4. Op 1 oktober 2020 kiezen wij een winnaar waarna de gewonnen giftcard kan worden verzilverd tijdens een anderhalf uur durend advies aan huis over organizing van je werkplek door professional organizer Ingeborg Koot of over inrichting en/of styling van je werkplek door stylist en interieurontwerper Winnie Helmes-Ham.

 

Meld je aan voor de inspiratie mails